Idősgondozás Nagykanizsán
Írta: agent1 - Dátum: Október 21 2012 18:33:41
Tájékoztatom az oldal látogatóit, hogy cégünk, a Kanizsa Média Group Kft felvette tevékenységi körébe az "idősek és fogyatékosok bentlakás nélküli ellátását".

Amennyiben Önt érdekli a szolgáltatásunk, vegye fel velünk a kapcsolatot.
Minden kérdésre, levélre válaszolunk.

Szabó Mária Diplomás szociális munkás
Teljes hír

Idős családtagjaink betegsége, életvitelének megváltozása hatással van mindennapjainkra. Beteg, idős hozzátartozónknak gondoskodásra van szüksége, és ha munkánk, kötelességeink elszólítanak mellőle, nem tudjuk gondozásukat önállóan vállalni.


Azoknak a családoknak, akik az ápolásra szoruló hozzátartozó gondozását látják el, stressz-források sorával kell megküzdeniük. A családi kapcsolatok megterhelődnek, csökken a rugalmasság a szabadidő eltöltésében, sokszor szükséges lehet a lakáskörülmények átalakítása is.
Ahogyan a betegség egyre előrehaladottabb állapotba ér, a családtagokra háruló fizikai igénybevétel is fokozatosan nő. A betegnek egyre több és több segítségre van szüksége a mindennapi ellátásban: etetni kell, fürdetni, öltöztetni, kisegíteni a vécére, vagy akár pelenkázni.


Ha a család az ellátás terhét megosztja másokkal, csökkenhet a családtagokra háruló stressz és fizikai megterhelés. Ebben nyújtunk segítséget Önnek. Szolgáltatások széles választékát nyújtjuk, igény és megállapodás szerint:

Szabó Mária  Nagykanizsa

Diplomás szociális munkásHívjon bizalommal: 30/3000-139


700 Ft/ óra.
Az ár tájékoztató jellegű.
Egyedi igények alapján, megegyezés szerint változhat.

A szolgáltatásról számlát adunk.